PDF-Faktura

På Bevego fortsätter vi arbeta kontinuerligt för att minska vår miljöpåverkan och ett naturligt led i det arbetet är att arbeta med PDF-faktura. Därför erbjuder vi alla våra kunder möjligheten att erhålla sina fakturor i PDF-format via e-post. Förutom att det minskar vår gemensamma miljöpåverkan så underlättar det all administration. Med PDF-faktura blir det enklare och det går fortare att få fakturakopior i PDF via mail än med post.

Vi arbetar mot målet att alla våra kunder ska ta emot elektroniska fakturor från oss. Självklart erbjuder vi fortfarande pappersfaktura till de kunder som vill ha det, men från 16 november 2020 höjer vi faktureringsavgiften till 35 kr per pappersfaktura för de som väljer pappersfaktura , d.v.s. de som inte anmält att de vill ha pdf-faktura. 

En av många fördelar med pdf-faktura är att den inte försvinner i postgången, det blir även mindre manuell hantering samt minskad klimatpåverkan. 

Har du inte redan anmält att du vill ha pdf-faktura från oss är det hög tid att göra det redan idag. Allt ni behöver göra är att skicka ett e-postmeddelande till pdffaktkund@bevego.se. I e-postmeddelandet anger ni ert kundnummer och den e-postadress som ni önskar få fakturorna skickade till så löser vi resten. 

Har ni några frågor som rör pdf-faktura så är ni alltid välkomna att höra av er till oss på ekonomiavdelningen så försöker vi svara på eventuella frågor. Ring: 0322-67 14 00