Lediga tjänster

>>Se alla lediga tjänster här!

Att jobba på Bevego

Förmåner

För oss på Bevego är mjuka värden viktiga! Vi är måna om våra medarbetares hälsa och välmående, och erbjuder därför ett generöst friskvårdsbidrag och regelbundna hälsoundersökningar. Bevego värdesätter självklart också de kvaliteter som en jämn köns- och åldersfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten. Vi ser gärna att du som söker jobb hos oss delar dessa värderingar!

Ett sammansvetsat lag

Alla vi som arbetar på Bevego är en del av ett sammansvetsat team som hjälps åt mellan filialer och affärsområden. Bland våra kunder anses vi vara en mycket tillförlitlig leverantör med gott rykte, något vi är väldigt stolta över. Detta betyder inte att vi kan eller vill slå oss till ro. Tvärtom, vi ska bli ännu bättre! Vi ska etablera oss på ännu fler platser, se till att vårt sortiment ständigt uppdateras och rekrytera marknadens mest kompetenta medarbetare. Är du en av dem?

>>Se alla lediga tjänster här!

Top employer Europe

Bevego har återigen certifierats som Top Employer Europe!

TopEmployerEurope_2023.png TopEmployerEurope_2022.png TopEmployerEurope_2021.png TopEmployerEurope_2020.png TopEmployerEurope_2019.png