Bevego har certifierats som Top Employer Europe 2020 av Top Employer Institut.

03 februari 2020

Top Employers Institute har sedan starten för över 25 år sedan certifierat över 100 organisationer runt om i världen. De utvärderar årligen organisationer med målet att identifiera de arbetsgivare som ligger i framkant med att tillhandahålla arbetsmiljöer som utvecklar anställda, både professionellt och personligt. Vi är stolta över att vi även i år har klarat kraven och blivit certifierade som Top Employer Europe 2020!

Certifieringen är ett kvitto på att vi gör bra saker för våra anställda inom Bevego. Självklart vill vi fortsätta utveckla arbetet inom alla HR-områden! Vi är varandras arbetsmiljö och det är viktigt att trivas på jobbet, vi lägger mycket tid och energi just där!

Bevego’s verksamhet täcker idag stora delar av Sverige från Malmö i Syd till Luleå i Norr med cirka 40 arbetsplatser och 430 anställda. Huvudkontoret är placerat i Alingsås, där företaget grundades 1994. Bevego förvärvades 2002 av den globala koncernen Saint Gobain som är en världsomspännande organisation med över 170 000 anställda.

Läs hela pressreleasen på sida hos MyNewsDesk

Karin Hedgren
Human Resources Manager
Bevego Byggplåt & Ventilation AB