Bästa Bevegokund!

20 mars 2020

Vi befinner oss i en ny och utmanade verklighet just nu. För oss på Bevego är säkerhet alltid högsta fokus och just nu tänker vi extra mycket på din och våra medarbetares säkerhet och hälsa. Samtidigt så vet jag att det är viktigt att för alla parter att vår verksamhet ”rullar på”, vi har planer ifall situationen skulle förvärras men jag ser idag inte någon överhängande risk för materialbrist.

Vi följer riktlinjer från vår ägare Saint Gobain, svenska myndigheter och Världshälso-organisationen. Alla våra filialer håller öppet i nuläget, men vi är redo att agera snabbt om så krävs. Vi vill se till allas bästa, både på kort och lång sikt och har därför nolltolerans avseende sjuknärvaro. Om detta innebär att vi behöver stänga någon mindre filial en period, så gör vi det. I ett sådant läge löser vi logistiken från annan filial.


Är ni själva oroliga så använd telefon eller mail, jag vill även påminna om att vår eHandel via bevego.se alltid har öppet! Du kan välja leverans direkt till en arbetsplats, till ditt företag eller om du vill plocka upp det själv på vår filial (packat och klart), vilket som passar dig bäst. Det är viktigt för oss att göra vårt bästa för att upprätthålla en god service till dig som kund, trots eventuell hög frånvaro bland vår personal.


Ta hand om dig så ska vi se till att ni får det material ni behöver!

Varma hälsningar,

Peter Hamberg
VD Bevego